January 21, 2020

Amazons nya $ 1B-intresse i Indien är certifierbart inte ett stort stöd, säger Indiens utbyte serve

2638/5000 Amazons nya $ 1B-intresse i Indien är certifierbart inte ett stort stöd, säger Indiens utbyte serve

Indiens utbytesverksamhet är inte fascinerad av Amazons nya intresse på 1 miljard dollar i nationen.

Ett dag efter att Amazon-verkställande direktör Jeff Bezos rapporterade att hans organisation sipprar in 1 miljard dollar extra i sina indiska uppgifter, vilket orsakade att de allt i närheten spekulationen hittills uppgår till 6,5 miljarder dollar, sade landets utbytesserver Piyush Goyal att Amazons satsning inte var ett stort stöd för nationen.

“De kan ha placerat i en miljard dollar, men på den punkten, på chansen att de förlorar en miljard dollar konsekvent, vid den tidpunkten behöver de flishuggaren finansiera den miljarder dollar,” sa Goyal i ett möte på torsdag ut av tanketanken Observer Research Foundation. “Så det är inte som om de gör ett otroligt stöd till Indien när de bidrar med en miljard dollar.”

Kommentaren från den indiska pastorn kommer några dagar efter att landets antitrustvakthund förklarade ett test i Amazon Indien och Walmart-besatt Flipkarts förmodade vilda praxis.

Bezos, som är i Indien den här veckan, har sett ut för att träffa Indiens premiärminister Narendra Modi, men hans uppmaning kan fortfarande inte verka bekräftas, berättade en person som är bekant med frågan TechCrunch.

Goyal upprepade att utanför webbaserade affärsaktörer skulle behöva underkasta sig den närliggande lagen om det är en chans att de måste fortsätta arbeta i landet. Han sa att vakthundens påståenden var “en oro för varje indian.”

“Vi gjorde det möjligt för varje ämne att komma till Indien i en kommersiell centermodell. En kommersiell centermodell är en freethinker-modell där köpare och vendrar får byta ut. På chansen att de bygger upp en förståelse, då är utbytet mellan köparen och återförsäljaren. Det kommersiella centret kan inte göra anspråk på aktien, kan inte ha kommando över aktien, kan inte bestämma kostnader och kan inte ha en beräkning som påverkar hur föremål från olika köpmän registreras på scenen, “inkluderade han.

“Vi har några standarder för kommersiella centra i Indien. Upp till en svansar dem får de arbeta i Indien,” sade han. En del av påståenden som utforskas i Indien omfattar den påstådda överträdelsen av dessa mycket tidigare nämnda regler.

Goyals kommentar kan ytterligare öka trycket bland Amazon och den indiska regeringen. För ett år sedan fördömde amerikanska företrädare New Delhi efter att det begränsade fjärranslutna organisationer från att sälja lager från sina egna säkerhetskopior. Flytten begränsade Amazon och Flipkart att plötsligt dra ett stort antal produkter från deras kommersiella centra.